Hoe om te wedden Online

Als je eenmaal besloten op uw weddenschappen bureau waarmee u wilt inzetten , is het beter om door te gaan onder de lijnen om te leren hoe je online kunt spelen en wat zijn de verschillen ten opzichte van de straat gokkantoren.

Eerst moet u uw speler account op de website die u wilt inzetten open (u kunt rekeningen openen bij elke website, maar u kunt niet meerdere accounts op dezelfde website).

U moet geld storten in uw nieuw geopende rekening die u kunt gebruiken om weddenschappen te plaatsen. Meer nuttige informatie kan gevonden worden op de online sorting pagina. Online bookmakers bieden een rijk aanbod van weddenschappen om uit te kiezen. Selecteer eerst de sport, dan is de competitie je wilt inzetten en vervolgens de wedstrijd.

Type van weddenschappen , vindt u weddenschappen die u al gebruikt in combinatie met de 1X2 of 12 soorten. Deze soorten weddenschappen zijn toegevoegd een groot aantal andere weddenschappen vind je speciaal gebruik online. Zo zul je onder / over inzet (aantal doelpunten in de wedstrijd - onder / boven een bepaald aantal) Scorer weddenschappen (spelers die scoorde in het spel: eerste doelpunt, laatste doelpunt, op elk gewenst moment topscorer) Correcte Score (weddenschappen op de juiste score), aantal doelpunten (weddenschappen op het aantal doelpunten gescoord in de wedstrijd), Aziatische Handicap (12 of 1x2 weddenschappen met handicap opgenomen a) of de kwalificaties en toernooi winnaars, en vele andere combinaties (Scorecast - combinatie van Goal scorer en Correcte Score).

Waarde van weddenschappen kunnen worden erg klein. U kunt zelfs wedden met 0,5 USD (of 0,01 EUR). Dit zijn de minimale waarden, terwijl de maximale waarden worden opgestuwd zoveel mogelijk, zodat u kunt een inzet van zelfs 20.000 EUR!

Wedden dat u vindt zal in drie formaten die specifiek zijn voor verschillende markten. Voor Roemenië, kunt u in Europees formaat (of decimaal). Zo vindt u de tarieven, zoals 2.0, 3.15, enz.. Inkomsten worden berekend op basis van de huidige inzet bedrag vermenigvuldigd met de quotes. Dus als we Scorecast een voorbeeld nemen, waar u een weddenschap van 10 euro op gespannen voet 20.0, kan je verdienen 200 EUR. Ik nam als voorbeeld de Scorecast markt, omdat een groot type inzet die u toelaat om te wedden op dezelfde wedstrijd op de juiste score en doelpunt, op dezelfde weddenschappen ticket (het is erg makkelijk te combineren met een eerste doelpunt met de juiste score - afhankelijk van uw vaardigheden te voorspellen - en het resultaat is op de meest gunstige odds mogelijk). Scorecast weddenschappen zijn te vinden op Gamebookers, PartyBets en betway.

Combi weddenschappen zijn ook mogelijk. U kunt inzetten op meer games op hetzelfde ticket, en de kansen van elke individuele wedstrijd zal worden vermenigvuldigd om kansen te krijgen van de uiteindelijke winst. Dus, als je inzet op een wedstrijd de kans 2,0 en een andere wedstrijd op gespannen voet 3.0, op hetzelfde ticket, de definitieve prijzen odds zal het worden 2,0 x 3,0 = 6,0. Sommige instanties zoals Gamebookers en PartyBets biedt een speciale aanbieding zogenaamde Hot Combo weddenschappen die zijn uitgebreid met maximaal 30%.

Live weddenschappen zijn ook onderdeel van online gaming. Alle agentschappen aanbevolen biedt live weddenschappen platform. Dit betekent dat u pc zitten met uw laptop / voor wanneer een wedstrijd wordt gespeeld en je kunt inzetten op dat spel (wie scoort het volgende doelpunt, wie zal winnen, enz..). Live Wedden zal dynamisch veranderen afhankelijk van het spel (het team te scoren en neemt leiderschap, enz. ..). Ook agentschappen zoals Unibet en betway bieden ook live online streaming, dat kun je zien wat de wedstrijd op het internet en inzet op het in hetzelfde venster.

Middelen voor sportweddenschappen: