Hoe terug te trekken uit online sportweddenschappen

We openden de wedden account online, maakten we een aanbetaling, hebben we een bet geplaatst en we hebben gewonnen. Wilt u de geboekte winsten op te nemen en je niet weet hoe? Hieronder zijn een aantal eenvoudige stappen die u kunt volgen:

1. Log in om uw online wedden account en ga naar het gedeelte Geld opnemen (Geld opnemen / Uitbetalen).

2. Selecteer hoe u wilt trekken. Meestal kunt u trekken met alleen de methoden die u gebruikt voor deposito's . Dus, als de aanbetaling is gemaakt met behulp van een creditcard, kunt u terugtrekking op dezelfde manier (op uw creditcard). In dit geval selecteert u de kaart.

3. Details van de terugtrekking zal verschijnen op het scherm zoals ze waren gered van uw eerste storting. Controleer de details, vul het bedrag dat u wenst in te trekken en de druk op de knop Bevestigen.

4. Vanaf dit punt zal het geld automatisch overgemaakt op uw creditcard rekening, transactie die duurt tussen 1 en 5 dagen, afhankelijk van waar de weddenschappen agentschap is gebaseerd. De aanbevolen agentschappen voor weddenschappen door ons in de rechterkolom het verwerken van uw de onttrekking in 1-2 dagen. Op verzoek tot uitbetaling ontvangt u een bevestiging e-mail van het inzetten bureau met de details van de terugtrekking voor uw eigen referentie.

5. Controleer of de kaart houden na een paar dagen om te zien dat je geld hebt ontvangen.