Hoe Borg voor online sportweddenschappen

Zoals we hebben geld nodig om de weddenschap met online wedkantoren, hebben we opgenomen op een steenworp afstand onder dat zal helpen om een ​​eerste storting zonder risico. We weten het gevoel van onveiligheid waarmee ieder van ons in het begin, vooral wanneer het gaat over geld, dat is de reden waarom we hieronder enkele tips die moeten worden gevolgd om jezelf te beschermen.

1. Eerste, een rekening openen bij een van de online bookmakers . Bij het ​​openen van een account gebruik van echte en nauwkeurige details anders uw account wordt geschorst en gesloten. details worden gebruikt Personal zal worden gecontroleerd door het inzetten agentschap met uw eerste storting. Als u informatie gebruiken valse of verkeerde het depot zal worden ontkracht. E-mailadres moet kloppen, omdat je ook e-mail ontvangen met instructies over voltooiing van de registratie en bonus details. Merk op dat bookmakers online gebruik encryptie technologieën die de bescherming van uw gegevens, en in aanvulling op deze, uw gegevens worden beschermd door de wet.

2. U hebt een kredietkaart (debet-of credit card). Bijna elke kaart zal werken online, maar het is beter om deze gegevens te controleren met de uitgevende bank. Onze aanbevelingen zijn van een VISA-kaart (Classic of Electron) gebruiken, maar Maestro / Mastercard zal ook goed zijn. Valuta van uw kaart is te verwaarlozen (zelfs als je een kaart in euro hebt, kunt u deposito's in USD of GBP).

3. Log in op uw account en ga naar rubriek Geld Storten (Geld Storten). Hier vult u de vereiste velden in (het bedrag dat je wilt storten, kaartnummer, naam op de kaart, de vervaldatum, het kaarttype - Visa / Maestro, en CCV-code - op de achterkant van de kaart zijn er een aantal nummers naast de handtekening op de witte band - CCV is de code van de laatste drie cijfers van dat getal). Waarschuwing: niet onthullen uw pincode - in online transacties deze code wordt nooit gevraagd. Zodra u klaar bent met de velden correct, klik op de knop om verder te gaan en in 30 seconden de transactie zal worden afgerond en zal het geld direct beschikbaar zijn in de weddenschappen account.

4. In dit stadium kan je al beginnen met wedden. Controleer de weddenschappen te bieden, selecteert u de inzet die u wilt maken, het bedrag dat u wilt inzetten en uw inzet te bevestigen in te voeren. Bet bedrag zal automatisch worden overgenomen uit het geld dat beschikbaar is in uw weddenschappen account, in de limiet van de storting en bonus.