Online sportweddenschappen Bonussen

Online wedden bureaus bieden in de meeste gevallen bonussen voor registratie. Dit is een manier om klanten aan te trekken nieuwe aan hun kant. Naast bonussen beschikbaar bij de registratie, zullen ze bieden ook andere bonussen tijdens het sporten fasen, loyaliteit bonussen.

Registratiebonussen kan worden van verschillende types: deposit bonus (borg voor een bedrag en de bookmaker zal uw storting met een bonus), de eerste inzet bonus (bekend als gratis weddenschappen, bonusaanbiedingen afhankelijk van de waarde van de eerste inzet), geen verlies bet bonus (bonus op de eerste inzet, maar alleen als de weddenschap verliest, zodat u uw geld terug). Voor de Nederlandse gebruikers zijn er vooral deposit bonussen. Hieronder vindt u meer aanbevolen bonussen en type.

Website   Bonuscode
     
     
     
     

Sommige van de hierboven genoemde websites worden geëxploiteerd in de Nederlandse taal (die met de vlag van Nederland). Andere websites operationeel zijn in andere talen (UK vlag gemarkeerd met zijn beschikbaar in het Engels en andere internationale talen - Spaans, Duits, Frans). Het is aanbevolen om te gebruiken bonus codes en verwijzer codes op de registratie bonus instaan voor de ontvangst van uw.