Hoe om te wedden op voetbal

Voetbalweddenschappen zijn het meest populair inzetten bij online bookmakers. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom, want er zijn veel meer voetbalfans dan in elke andere sport.

 

Gebruikers kunnen kiezen uit een breed scala aan soorten weddenschappen op voetbalwedstrijden, waaronder:

1X2 - de meest populaire wedden optie. De 1x2 wordt gebruikt om koos het winnende team (thuisteam 1, teken is X, pensions team 2)

Double Chance - ook bekend als 1X, 12 of X2, het biedt de mogelijkheid om te wedden op twee uitkomsten tegelijk (1x-betten de thuisploeg wint of een gelijkspel, 12 - Inzet op een van beide ploegen om te winnen, geen draws, of 2x weddenschappen op beoordelingen van het team om te winnen of te tekenen)

Boven / onder - inzetten op het aantal doelpunten gescoord in wedstrijd (dat wil zeggen minder dan 1,5 - of 1 doelpunten 0 is een winnende inzet, als 2 of meer doelpunten worden gescoord is de weddenschap verloren)

Aantal doelpunten - inzetten op het aantal gescoorde doelpunten (u kunt inzetten op de totale doelpunten gescoord in de wedstrijd, het aantal doelpunten gescoord door thuisploeg of het aantal doelpunten gescoord door bezoekende ploeg)

Om te scoren / Niet om te scoren - zet in elk team een doelpunt te scoren tijdens de wedstrijd of niet

 

Goal-doel - inzetten op beide teams te scoren tijdens de wedstrijd

Correcte Score - wedden op de correcte score (u kunt inzetten op de exacte score)

Half Time / Full Time - wedden op de uitkomst van de wedstrijd bij de rust en aan het eind van het spel (meerdere opties beschikbaar, waaronder 1 / 1, 1 / 2, 1 / X, 2 / 2, 2 / 1 2 / X, X / 1, X / 2 of X / X). Als je inzetten 1 / 2 en de thuisploeg (a) leidt op de helft van de tijd, maar de bezoekende ploeg (2) wint het spel de inzet is een winnaar.

Half Time - het is een 1X2 weddenschap op de helft van de tijd leiden tot

Handicap - 1X2 weddenschappen type maar met een team dat wedstrijd begon het met een handicap (denkbeeldige voordeel). Voorbeeld: Chelsea tegen Manchester United 00:01 - in dit voorbeeld het spel begint Manchester Utd leidt met 1 doelpunt (voordeel gegeven denkbeeldige). Dus een doelpunt wordt gescoord tijdens het spel van Chelsea, is de inzet geplaatst op vestigen is als gewonnen (X).

Doelpuntenmakers - wedden op voetbal spelers van beide teams, als ze een doelpunt tijdens de wedstrijd of niet

Rechtstreekse - wedden op het winnende team toernooi (wedden op het winnende team in een toernooi / seizoen)

Er zijn vele andere soorten weddenschappen op voetbal, en veel combinaties van het bovenstaande.

 

Hieronder vindt u enkele nuttige hulpmiddelen voor documentatie over de spellen en voetbal toernooien: